TV der bevæger dig

Politiet udvider eftersøgningen af forsvundet mand i Vejle

Egon Preben Andersen er stadig ikke fundet Foto: Thomas Busk

Sydøstjyllands Politis eftersøgning af den forsvundne 87-årige Egon Preben Andersen fortsætter i dag. Nu bliver hjemmeværnet også sat ind i eftersøgningen.

Sydøstjyllands Politi sætter hundepatruljer ind for at eftersøge Egon Preben Andersen i områderne omkring plejehjemmet Betty Sørensen Parken, hvor han forsvandt i søndags, samt i industrikvarterene i den sydlige del af Vejle og i Vejle midtby.

I midtbyen og ved plejehjemmet vil også hjemmeværnet i dag deltage i eftersøgningen. Der er altså ingen grund til at undre sig, hvis man møder hjemmeværnsfolkene i boligkarreer og baggårde eller i private haver og skure i Vejle midtby samt i området omkring plejehjemmet.

Hvis vejret tillader det, fortsætter eftersøgningen også med helikopter over området i dag, og en hjemmeværnskutter vil søge efter Egon Preben Andersen i Vejle havn og i fjorden.

Den 87-årige Egon Preben Andersen, som er lettere dement, forsvandt søndag den 18. januar. Han var iført grå frakke og cowboyhat, og han blev sidst set kl. 14.00 i bydelen Mølholm i søndags.

Sydøstjyllands Politi opfordrer borgerne til at være opmærksomme og holde øje med skure og udhuse. Hvis man har oplysninger i sagen eller hvis man har set Egon Preben Andersen, kan Sydøstjyllands Politi kontaktes på 114.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden