TV der bevæger dig

Region Syddanmark bød Lose og Kraglund velkommen

Selvom de har været en del af Region Syddanmark i en periode, så var det først fredag, at Stephanie Lose og Jane Kraglund officielt blev budt velkommen.

- Region Syddanmark for tiden er som en supertanker i et oprørt Vesterhav. Det blæser kraftigt fra skiftende retninger, og der er også set en enkelt haj eller to i farvandet, og bølgerne slå til tider helt op på kommandobroen. Og det er måske også deroppe de slår. Jeg er glad for, at vi her i dag i fællesskab officielt kan byde to stærke kvinder velkommen på regionens kommandobro. Nu er det jer, der står ved roret.

Sådan startede Poul Erik Svendsen, næstformand for regionsrådet i Region Syddanmark, sin tale til de to nye kvinder i Region Syddanmark. 109 dage har Stephanie Lose siddet på posten som regionsrådsformand i Region Syddanmark, mens Jane Kraglund startede som regionsdirektør i regionen den 1. oktober.

Og særligt Stephanie Lose har haft en hæsblæsende start på livet som formand for regionsrådet med sagen om Carl Holst og Bios overtagelse af ambulancedriften i Region Syddanmark.

- Det har været hektisk, og det har også været udfordrende. Og heller ikke altid lige sjovt, siger Stephanie Lose.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden