Sønderjyske taber til Randers

Randers FC vandt 1-0 hjemme over Sønderjyske, som var en mand i undertal i en time efter et tidligt rødt kort.

Randers FC trak sig sejrrigt ud af topkampen hjemme mod Sønderjyske, hvor kronjyderne vandt 1-0 i en superligakamp, hvor Sønderjyske spillede med ti mand i en time.

Første halvlegs dramatiske højdepunkt indtraf efter 32 minutter, da Sønderjyskes Adama Guira fik sit andet gule kort efter en grim tackling bagfra på Nicolai Poulsen. Landsholdsspilleren fra Burkina Faso kom alt for sent ind i tacklingen, og det røde kort var derfor helt på sin plads.

Med tyve minutter igen var det svenskeren Mikael Ishak, som scorede det forløsende mål for hjemmeholdet.

Sejren bringer Randers op på andenpladsen med 13 point for syv kampe, mens Sønderjyske har 12 point for otte kampe.