TV der bevæger dig

Sønderjyske vil gerne beholde veteraner

Tommy Beckmann er fortsat en attraktiv spiller for SønderjyskE

Tommy Bechmann og Daniel Jensen har begge kontraktudløb til sommer.

For få dage siden fik klubben en ny cheftræner på plads i skikkelse af Jakob Michelsen, men der er stadig uvished, når det kommer til forlængelse med rutinerede kræfter i truppen.

Både Tommy Bechmann og Daniel Jensen har kontraktudløb til sommer, men i Sønderjyske har man klare intentioner om at få en dialog i gang.

-Jeg har talt med begge spillere, men indtil nu har fokus været på at finde en ny træner. Derudover har vi nu fået fokus på at skulle klare os i ligaen, men den indledende dialog har været positiv, og det er en god start, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

-Vi skal dog tage med i betragtning, at de er ved at være oppe i alderen og har en skadeshistorik, som vi skal kigge på. Men det er klart, at det er to ekstremt vigtige spillere for os, når de er klar, så vi skal lave en opvejning, siger han.

33-årige Tommy Bechmann har deltaget i 21 kampe for Sønderjyske og har bidraget med fire mål i denne sæson af Superligaen. Han har indtil nu været tøvende omkring sin forlængelse, indtil en ny træner blev fundet til klubben.

-Nu er der kommet afklaring på trænerpositionen, så regner jeg med, at turen kommer til os spillere, der nærmer sig kontraktudløb inden længe. Dialogen har stået stille indtil nu, men jeg regner med, at det nærmer sig, siger han.

Sønderjyskes nye træner starter først til sommer, og det er derfor svært for Bechmann at pege på, hvad træneren kommer til at betyde for hans situation.

-Omkring den nye træner så ved jeg jo ikke, hvad der kommer til at ske, og det er jeg jo lidt spændt på. Men det er meget muligt, at jeg er i Sønderjyske efter sommerferien, og det vil også være at foretrække for mig, siger Bechmann.

Daniel Jensen udtaler ligeledes, at han venter på udspil fra klubben og forventer ikke, at den nye træneransættelse ændrer noget på hans dialog med klubben.

/Ritzau/

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden