TV der bevæger dig

Spellerberg på landsholdet

Bi Spellerberg - igen på landsholdet.

KIF Kolding-København vandt i går topkampen mod Skjern, og Bo Spellerberg var så godt spillende, at han fik en plads på landsholdet.

KIF Kolding-København er lige nu det bedste herrehåndboldhold i Danmark. Det er konklusionen efter et dramatisk topbrag i Brøndby-Hallen, hvor den jysk-københavnske klub vandt over Skjern Håndbold. 29-27 lød slutcifrene i hjemmeholdets favør, efter at KIF Kolding København førte 18-15 ved pausen.

Topscorer

KIF Koldings Bo Spellerberg og gæsternes Kasper Søndergaard var kampens helt store spillere med henholdsvis 10 og 9 mål. Bo Spellerberg har ikke været med på landsholdet i et stykke tid, og han virkede stærkt opsat på at vise landstræner Ulrik Wilbek, at han skal med til EM på hjemmebane i januar.

Landstræneren sagde tak for indsatsen ved kort efter kampen at udtage Spellerberg til Golden League-turneringen i Norge, der bliver spillet i næste måned.

Højt niveau

- Bos stærkt stigende formkurve er så imponerende, at en udtagelse til Golden League er både logisk og fuldt fortjent, siger Wilbek. Ikke nok med, at Bo scorer ti gange i en direkte topduel, der blev spillet på et ekstremt højt niveau, men han har en finger med i spillet i næsten alt, hvad KIF Kolding København foretager sig. Og han har som sagt spillet strålende i hele perioden op til aftenens kamp, tilføjer landstræneren.

I dagens anden kamp vandt rækkens nummer tre, Sønderjyske, 24-21 ude over pointløse Skive fH. Sønderjyske har ni point for seks kampe.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden