Stjålne møbler i ny butik

Politiet foretog i går en stor aktion mod en uåbnet møbelforretning i Haderslev, der ville sælge stjålne møbler.

Brugte møbler til ny pris - det lyder som en dårlig handel, bare ikke for dem der sælger dem. En forretning i Haderslev havde fundet en fin fidus, lige indtil politiet ransagede butikken. Og det allerede inden, den havde åbnet. Det skriver JV.dk i dag.

Der var tale om møbelbutikken Go' Stil i Haderslev, der skulle sælge designermøbler og -lamper. Butikken var endnu ikke åbnet, da politiet i går omringede butikken og foretog en ransagning af forretningen. 

Butikken var dog ikke den eneste adresse, der i går fik uventet besøg af ordensmagten. Flere steder i landet blev der i går ransaget for stjålne møbler i forretninger og et rockerklubhus. Mere end 80 betjente deltog i gårsdagens store aktion.

Otte anholdte

Politikommissær Aksel Mølsted fra Østjyllands Politi fortæller i dag til JyskeVestkysten, at otte personer blev anholdt ved gårsdagens ransagelser. Heraf er fem af de anholdte sigtet for mindst 28 organiserede indbrudstyverier - de tre andre er sigtet for hæleri.

Under ransagningen aflagde politiet også besøg i et Hells Angels klubhus i Risskov ved Århus - her fandt man blandt andet designermøbler og -lamper. Det skal nu undersøges, om der er nogen sammenhæng mellem disse tyvekoster og de møbler, der skulle sælges i forretningen i Haderslev.