TV der bevæger dig

Stjålne møbler i ny butik

02:33

Her skulle forretningen Go' Stil have åbnet på mandag d. 24. maj. Åbningsdagen er nu udskudt efter politiets besøg i går, mandag.

1 af 2

Politiet foretog i går en stor aktion mod en uåbnet møbelforretning i Haderslev, der ville sælge stjålne møbler.

Brugte møbler til ny pris - det lyder som en dårlig handel, bare ikke for dem der sælger dem. En forretning i Haderslev havde fundet en fin fidus, lige indtil politiet ransagede butikken. Og det allerede inden, den havde åbnet. Det skriver JV.dk i dag.

Der var tale om møbelbutikken Go' Stil i Haderslev, der skulle sælge designermøbler og -lamper. Butikken var endnu ikke åbnet, da politiet i går omringede butikken og foretog en ransagning af forretningen. 

Butikken var dog ikke den eneste adresse, der i går fik uventet besøg af ordensmagten. Flere steder i landet blev der i går ransaget for stjålne møbler i forretninger og et rockerklubhus. Mere end 80 betjente deltog i gårsdagens store aktion.

Otte anholdte

Politikommissær Aksel Mølsted fra Østjyllands Politi fortæller i dag til JyskeVestkysten, at otte personer blev anholdt ved gårsdagens ransagelser. Heraf er fem af de anholdte sigtet for mindst 28 organiserede indbrudstyverier - de tre andre er sigtet for hæleri.

Under ransagningen aflagde politiet også besøg i et Hells Angels klubhus i Risskov ved Århus - her fandt man blandt andet designermøbler og -lamper. Det skal nu undersøges, om der er nogen sammenhæng mellem disse tyvekoster og de møbler, der skulle sælges i forretningen i Haderslev.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden