Mette Hvarre Gassner er en superkok. Hun er bl.a. kåret som Årets Kok af DR 2011.
Sammen med sin mand Rainer Gassner - der også er stjernekok - driver hun restauranten Ti Trin Ned i Fredericia.
Danish Crown satser især på at få det kvindelige publikum til at få øjnene op for kalvekødet.
- Vi mener, at vi endelig har fundet vejen til kvindernes smagsløg. Kalvekødet er mørt, delikat og fedtfattigt, og det harmonerer rigtigt godt med ønsket om en sund livsstil i en travl hverdag, siger Finn Klostermann der er salgsdirektør for DC Beef.
Mette Hvarre Gassner udviklet 10 opskrifter på kalv, man selv kan lave derhjemme.
- Jeg har tænkt en del både på min søster, som er single, og mine veninder, som har børn. Jeg har spurgt mig selv: Hvad gider hun at lave en onsdag aften? Nogle af retterne skal man investere lidt mere tid og arbejde i, men det er alt sammen noget, man kan lave hjemme i sit eget køkken, siger Mette Hvarre Gassner.
Opskrifterne vil snart være at finde i Føtex og Bilka og på hjemmesiden danskkalv.dk