TV der bevæger dig

Storsejr sender KIF Kolding i gruppespil

KIF Kolding København var suveræne på hjemmebane mod russiske Permskie Medvedi, der blev slået 41-24.

En lille overraskelse lurede i mændenes EHF Cup i håndbold, hvor KIF Kolding København søndag skulle forsøge at spille sig videre til gruppespillet.

Et tremålsnederlag i Rusland i sidste weekend betød nemlig, at koldingenserne mindst skulle vinde med tilsvarende margin over Permskie Medvedi hjemme for ikke at ryge ud af europæisk håndbold i utide.

Det viste sig dog at være ganske problemfrit, idet sydjyderne efter en smånervøs indledning på kampen besejrede sin russiske modstander klart med hele 41-24.

Sejren blev grundlagt i begyndelsen af anden halvleg. Her gik hjemmeholdet fra 17-14 til 23-14 på få minutter, og så var der ikke mere at gøre for de tunge russere, der ikke kunne følge med, når tempoet blev skruet i vejret.

Hvidt blev kampens bedste

- Vi fik scoret mange lette mål i anden halvleg, og jeg kan dårligt huske en redning fra deres målmænd efter pausen, siger Kasper Hvidt til DR Sporten.

Den tidligere landsholdsmålmand blev i øvrigt kåret som kampens spiller.

Sejren betyder, at KIF Kolding er videre blandt de 16 sidste hold i turneringen, hvor der som noget nyt er indført et gruppespil med fire hold i fire grupper.

Lodtrækningen foretages på torsdag, og KIF Kolding København kan havne i gruppe med ligakollegerne fra Team Tvis Holstebro eller stærke tyske modstandere som Niklas Landins Rhein-Neckar Löwen eller sidste års vinder af turneringen, Frisch auf Göppingen.

De to bedste i hver gruppe går videre til kvartfinalerne.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden