TV der bevæger dig

Taxa-Tony blev morgenens helt

Takket være en snarrådig indsats af taxachauffør Tony Tækker fik mandag morgens brand i en boligblok i Aabenraa ikke fatale følger. Foto: Thomas Lund, TV SYD

Takket være en snarrådig indsats af taxachauffør Tony Tækker fik mandag morgens brand i en boligblok i Aabenraa ikke fatale følger.

Tidlig mandag morgen udbrød der brand i en etageejendom i Jernbanegade i Aabenraa. Branden bredte sig til taget, men kom hurtigt under kontrol. Brandårsagen viste sig at være en tændt og  glemt adventskrans. 

Læs også Brand i lejlighed: En tændt og glemt adventskrans skyld i ulykken

 

Det var Tony Tækker, der opdagede branden og slog alarm fra sin taxi, da han kort efter klokken 06 kørte forbi boligblokken på Jernbanegade.

- Jeg skyndte mig at ringe 112 og løb ind i opgangen, ringede og bankede på alle døre. Jeg fik god hjælp af en ung mand, fortæller Tony Tækker mandag eftermiddag til TV SYD.

Han afviser, at han er helt - men siger, at han bare har gjort, hvad der skulle gøres i situationen. Politiet har dog rosende ord i deres omtale af taxi-chaufførens indsats.

Den største materielle skade skete på den lejlighed, hvor adventskransen var blevet glemt. Ingen mennesker kom noget til - ud over en tidlig vækning og forskrækkelsen.

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden