Tjenerelever fra Grindsted skal til DM

I slutningen af februar tager Martin Stubkjær og Morten Thorøe fra Grindsted til DM for tjenerelever i København.

Det er en stor ære, der er overgået to unge mænd fra Grindsted.

De er nemlig blevet udvalgt af alle Kolding Tekniske Skoles elever til at skulle dyste mod fire andre par i DM for tjenerelever i Bella Centeret sidst på måneden.

Hos Martin Stubkjærs arbejdsplads, Hotel Lyngheden i Grindsted, er man også glade på Martin Stubkjærs vegne.

- Vi er alle på hotellet utrolig stolte over, at skolen har valgt Martin. Og det endda under hans første skoleperiode. Normalt udvælges man først hen mod slutningen af sin uddannelse, men Martin har 1½ år tilbage endnu, inden han er færdig som tjener. Så det vidner om, at det ikke kun er her på hotellet han viser sit engagement og dygtighed som tjener, fortæller Hotel Lynghedens direktør, Mette Stubkjær.

Det er Horesta ? Hotel og Turisterhvervets hovedorganisation ? som står bag mesterskabet, der løber af stablen i Bella Center under en stor fagmesse.

Hvis de to drenge vinder, giver det automatisk en tur til Island, hvor de nordiske mesterskaber afholdes. Det håber begge deltagerne på, men holder forventningerne nede:

- Det er et kæmpe skulderklap bare at blive udtaget til DM, og det bliver en stor oplevelse for os at få lov at være med til, siger Martin Stubkjær.