Trækker ansøgning om Melodi Grand Prix

Fredericia har opgivet drømmen om at lægge haller og by til næste års internationale Melodi Grand Prix. Trekantområdets fælles ansøgning til Danmarks Radio er trukket tilbage.

Hal uden søjler

Det skriver Lokalavisen Budstikken - Fredericia, med formanden for Trekantområdet, borgmester Jørn Pedersen, Kolding, som kilde.

- Vi fik pludselig besked fra Danmarks Radio om, at arrangementet krævede en hal uden søjler. Og dét krav kan ikke opfyldes i MesseC-hallerne.

Trækker ansøgning

- Derfor gik borgmestergruppen hurtigt sammen pr. mail og besluttede, at vi selvfølgelig trækker vores ansøgning, siger Jørn Pedersen til Budstikkens netavis.

Håber på Herning

Trekantområdet håber nu, at Herning vinder kampen om Melodi Grand Prix.

DR holder kortene tæt ind til kroppen om, hvem der har meldt sig som kandidater til værtskabet i 2014.

- Helt fra starten har vi valgt at køre den her proces i fortrolighed af hensyn til kandidatbyerne, og det fortsætter vi med, sagde Pernille Gaardbo, som er DR's ledende producer på Det Europæiske Melodi Grand Prix, til Ritzau for en uge siden.

Det har dog været fremme, at København, Odense, Horsens og Herning har meldt deres kandidatur ud over Fredericia, som nu altså opgiver.

Danmark skal være vært ved den store europæiske melodi-konkurrence efter at Emmelie de Forests sang "Only Teardrops" vandt en overbevisende sejr i 2013-udgaven i Malmø i midten af maj.