TV der bevæger dig

Transportminister på rundtur

Mandag skal transportministeren ikke klippe snore - men føre valgkamp og diskutere med partifæller i fFredericia, Vejle og Esbjerg.

Mandag er transportminister Pia Olsen Dyhr på rundtur i Syd- og Sønderjylland for at støtte lokale partifæller fra SF i den kommunale valgkamp.

Det sker bl.a. på og ved banegårdene i Fredericia og Esbjerg, mens hun i Vejle skal se hvordan en ny togbro over Vejle Fjord vil gå gennenm landskabet.

I Fredericia byder SF kaffe og croissanter på Fredericia banegård kl 9.15-10.15, og alle er velkomne til at komme forbi og få en snak med transportminister Pia Olsen Dyhr og SF?s borgmesterkandidat Jane Findahl.

SF-Vejles spidskandidat Lone Myrhøj møder ved 11-tiden ministeren i Brejning og går en tur i området ved Holtser Hage, hvor togbroen er tænkt skære over fjorden.

Mandag eftermiddag er transportministeren på gaden i Esbjerg, hvor hun i tidsrummet kl. 14.45 - 15.30 møder og debatterer med borgere på Banegårdspladsen sammen med Esbjergs SF-spidskandidat Diana Mose Olsen og andre SF-byrådskandidater.

Transportministeren Pia Olsen Dyhr vil gerne sætte fokus på regeringens timemodel for den overordnede togdrift, og SF i Fredericia vil drøfte muligheden for et standsningssted i Erritsø med ministeren, mens partifællerne i Esbjerg bl.a. vil høre om den seneste status på elektrificeringen af tognettet til Esbjerg.

.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden