Tre slipper heldigt fra ulykke efter bilbrand

Tre mænd slap lørdag aften heldigt fra en dramatisk ulykke på hovedvej 11 ved Brøns, hvor en personbil brød i brand under kørslen.

En bilbrand udviklede sig kort før 20 lørdag aften dramatisk på hovedvej 11 ved Brøns.

Ulykken skete efter, at der var opstået brand i en bil, der kom kørende ad hovedvej 11.  I bilen var et ægtepar på 42 år fra Ribe-området. De standsede i vejsiden og føreren stod ud af bilen for at se, hvad der var galt.

.En bagvedkørende bil standsede også og den 34-årige fører var stået ud for at hjælpe de to i den brændende bil.

De to  mænd på kørebanen ved den brændende bil blev derefter tilsyneladende overset af en bil, der skal passere  ulykkesstedet. Begge mænd blev kørt ned og bilen havner i grøften foran den brændende bil.

- Trods de dramtiske omstændigheder slap de tre heldigt fra ulykken. De to påkørte fik lettere kvæstelser og er indlagt på hospitalet, mens den 20-årige bilist, der påkørte dem slap med skrammer og forskrækkelsen, oplyser vagtchef Erik Lindholdt hos Syd- og Sønderjyllands Politi søndag morgen til TV SYD.

Kvinden i den brændende bil kom også ud i god behold - og efter et større oprydnings- og slukningsarbejde kunne trafikken atter gives fri på hovedvej 11.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.