TV der bevæger dig

Tysk hæder i stribevis til syd- og sønderjyske pølser

Slagter Lampe i Haderslev og Koldingvejs Slagter i Vejle løb med stor hæder og mange medaljer på den internationalt anerkendte fagmesse IFFA i Frankfurt. Her er det slagtermester Steen Lampe med medalje og pokal.

Syd- og sønderjyske slagtere og pølsemagere opnåede stor hæder og medaljer i stribevis for deres pølser ved international fagmesse i Frankfurt.

 

Slagter Lampe i Haderslev og  Koldingvejs Slagter i Vejle løb med stor hæder og mange medaljer på den internationalt anerkendte fagmesse IFFA i Frankfurt.

Èn ærespokal og 11 medaljer – syv i guld, tre i sølv og én i bronze – tog Slagter Lampe hjem på den internationalt anerkendte fagmesse IFFA i Frankfurt for nylig. To af guldmedaljerne gik til to nye grillpølser fra Slagter Lampe, mens Koldingvejs Slagter i Vejle ved slagtermester Kim Nielsen og slagtermester Thomas Vestergaard strøg helt til tops i konkurrencen. Otte ud af 10 deltagende produkter opnåede topkarakterer og guldmedaljer, mens de sidste to produkter begge opnåede en sølvmedalje. Koldingvejs Slagter opnåede som eneste af de danske deltagere at få tildelt ærespokal af det tyske slagterforbund for opnåelse af minimum otte guldmedaljer.

- Det er jo altid med en med en vis æresfrygt, at vi deltager i tyske fagmesser med vores pølser. Tyskerne er om nogen kendt for deres ekspertise inden for dette felt, så det siger jo sig selv, at det stiller store krav til vores produkter, når det generelle niveau inden for slagterbranchen i Tyskland er så højt, siger Steen Lampe, direktør for Slagter Lampe og tredje generation i Lampe-familien.

På messen kan man spotte de nyeste trends og tendenser inden for slagterbranchen, også når det kommer til pølser – og pølsemagere fra hele verden deltog i konkurrencen, hvor pølserne blev vurderet af et professionelt panel af fagdommere.

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden