TV der bevæger dig

Vejles borgmester har skadet Venstre

Borgmester Arne Sigtenbjerggaard - har generet sit parti.

Vejles Venstre-borgmester Arne Sigtenbjerggaard er enig i, at hans udtalelser kan skade Venstre. Og det var bestemt ikke meningen, siger han.

I Berlingske har Arne Sigtenbjerggaard advaret partiformand Lars Løkke Rasmussen mod at være for stædig i forhandlingerne om skattereform.

Det har han gjort sammen med andre venstrefolk, og det har fået folketingsmedlem Martin Geertsen til at skrive på sin blog:

- De beder os reelt om at give regeringen kort på hånden, som kan svække vores egen position. Og det i en grad, som risikerer at spænde ben for de skattelettelser, som Danmark har så hårdt brug for, skriver Martin Geertsen.

- Det vil jeg give ham fuldstændig ret i. Man bliver sat ind i en kontekst, man ikke regner med, og han har helt ret, rent taktisk, siger Arne Sigtenbjerggaard ifølge Ritzau.

Martin Geertsen skriver også:

- Lad det være sagt lige ud: Venstre har ikke behov for venner, som reelt danser efter vores modstanderes pibe og beder os om at give køb på vores - vel fortsat fælles - politiske ønske om lavere skat.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden