TV der bevæger dig

Vejles borgmester har skadet Venstre

Vejles Venstre-borgmester Arne Sigtenbjerggaard er enig i, at hans udtalelser kan skade Venstre. Og det var bestemt ikke meningen, siger han.

Borgmester Arne Sigtenbjerggaard - har generet sit parti.

I Berlingske har Arne Sigtenbjerggaard advaret partiformand Lars Løkke Rasmussen mod at være for stædig i forhandlingerne om skattereform.

Det har han gjort sammen med andre venstrefolk, og det har fået folketingsmedlem Martin Geertsen til at skrive på sin blog:

- De beder os reelt om at give regeringen kort på hånden, som kan svække vores egen position. Og det i en grad, som risikerer at spænde ben for de skattelettelser, som Danmark har så hårdt brug for, skriver Martin Geertsen.

- Det vil jeg give ham fuldstændig ret i. Man bliver sat ind i en kontekst, man ikke regner med, og han har helt ret, rent taktisk, siger Arne Sigtenbjerggaard ifølge Ritzau.

Martin Geertsen skriver også:

- Lad det være sagt lige ud: Venstre har ikke behov for venner, som reelt danser efter vores modstanderes pibe og beder os om at give køb på vores - vel fortsat fælles - politiske ønske om lavere skat.

Mest sete på tvsyd.dk