TV der bevæger dig

Direkte fra Billund til Jordan

Den kommende vinter er jyderne fri for at skulle tage til Kastrup for at flyve til Jordan.

Den kommende vinter vil turister kunne flyve direkte fra Billund til Jordan.

Charterarrangørerne Apollo og Falk Lauritsen Rejser, der er i familie med hinanden, har oplevet en stærkt stigende interesse for Jordan i kølvandet på det arabiske forår. Og fra den kommende vinter deler selskaberne et fly. Flyet flyver fra Billund via Kastrup til Jordan.

Forventningerne er 10.000 rejser.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad lørdag.

 - Solrige Jordan står ofte i skyggen af sine større naboer i Mellemøsten, men uanset om man er til doven daseferie med snorkling og solbadning eller store kulturoplevelser med verdensarv og forhistoriske ruinbyer, så er der masser at komme efter i det lille monarki ved Rødehavet, siger Søren Falk Lauritsen, direktør i Falk Lauritsen Rejser. Årsagen til interessen er for Jordan er opstået på blandt andet "Det arabiske forår".

 - Da "Det arabiske forår". var på sit højeste, omdirigerede vi et af vores fly fra Billund til Egypten, så det i stedet for fløj til Jordan. Det viste sig, at være en stor succes. Mange som ikke kendte Jordan, fik nu mulighed for at stifte bekendtskab med landet, og siden har vi oplevet stor efterspørgsel på rejserne til Jordan fra Jylland, siger Søren Falk Lauritsen. Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef i Apollo, nævner Aqaba-området.