TV der bevæger dig

Fuld fart på flytrafikken i februar

Med over 210.000 passagerer gennem Billund Lufthavn blev februar 2018 den travleste februar måned i lufthavnens historie. I forhold til sidste år gik 12,2% flere passagerer gennem terminalen i vinterferie-måneden.

Med over 210.000 passagerer gennem Billund Lufthavn blev februar 2018 den travleste februar måned i lufthavnens historie.

Det er fortsat  især udenrigsruterne, der skaber væksten i Billund Lufthavn – antallet af passagerer, der benyttede en af de mange udenrigsruter, steg med 21.804 til over 156.300 passagerer.
Chartertrafikken er også i fremgang. I februar rejste 47.700 passagerer med charterfly fra Billund Lufthavn, hvilket er en vækst på 2,7 procent.

- Frost og kulde har fået endnu flere til at søge mod solen i februar, hvor vi har oplevet fulde charterfly. Stigningen skyldes blandt andet flere fly til Egypten, Thailand og Den Dominikanske Republik, siger lufthavnsdirektør Kjeld Zacho Jørgensen i sin kommentar til trafiktallene for februar.

På ruteflytrafikken er højdespringeren i februar Berlin, som Ryanair begyndte at flyve til i efteråret. Herudover er Amsterdam, London og Istanbul også vokset kraftigt i februar.