Lokal bankmand og frisør overhaler Fede Finn og Funny Boyz på Dansktoppen

Et remix af dansktop-sangen "Der er nisser overalt" skovler SMS-stemmer ind i DR-programmet Dansktoppen.

Normalt arbejder de med indlånsrente og hårfarve, men lige nu oplever Sanne Mikkelsen og Bruno Jochumsen deres livs største musikalske juleeventyr. For anden uge i træk ligger deres dansktop-julenummer Der er Nisser overalt nummer ét på DR Dansktoppen.

- Vi havde håbet på, at den skulle komme ind, men at den skulle ryge ind på Dansktoppen foran garvede dansktop-musikere som Fede Finn og Funny Boyz, Richard Ragnvald og Torben Lendager, det havde vi ikke drømt om, siger Bruno Jochumsen fra Grindsted.

Sangen er skrevet af Bruno Jochumsen, mens Sanne Mikkelsen lægger vokal til deres dansktop-hit. Til daglig arbejder de som henholdsvis filialchef og frisør, men ved siden af deres job laver de dansktop-musik.

- Hvis man er sanger, som jeg er, så er det vel en eller anden stille drøm, man altid har, om at blive hørt, siger Sanne Mikkelsen.

Arbejder trods alt stadig i banken og salonen

Det er ikke første gang, Bruno Jochumsen rammer dansktoppen. To af hans tidligere sange har også ramt listen. Det er ikke noget, man bliver rig af, afslører duoen, og de har da heller ikke ladet succesen stige dem til hovedet endnu.

- I bund og grund betyder det ikke ret meget, udover at det er en kæmpe oplevelse, afslutter Bruno Jochumsen.