TV der bevæger dig

Stor interesse for sommerjob i Lalandia og Legoland

Både Lalandia og Legoland har i denne weekend holdt jobdage, hvor interesserede i sæsonarbejde i de to turistattraktioner, kunne få indblik i deres mulige sommerjob.

Ansøgerne til sæsonarbejdet er både unge studerende og seniorer, der ønsker sommer-beskæftigelse. Foto: LEGOLAND

Op mod 2000 er fredag og lørdag mødt op til jobdage på Lalandia og Legoland i Billund for at høre mere om de omkring 550 ledige sæsonjobs i de to turistattraktioner. En lang række af de interessserede har besøgt begge steder i deres jagt på et sommerjob.

Læs også Legoland på jagt efter 450 sæsonarbejdere

 Legoland har haft besøg af omkring 1550 mennesker fredag og lørdag. Ansøgerne til sæsonarbejdet er både unge studerende og seniorer, der ønsker sommer-beskæftigelse.

- De gæster, som vi har haft i år til jobdagene, har været virkeligt godt forberedte og har vist stor interesse i vores ledige stillinger. Nu begynder arbejdet med at læse alle ansøgningerne igennem, hvor vi lige nu ligger lidt højere i antal i forhold til samme tid sidste år. Vi skulle gerne i løbet af februar have ansat og skrevet kontrakt med størstedelen af de 450 nye kolleger, som vi er på udkig efter, siger Jacob Clausen, HR-manager i Legoland, til TV SYD.

Lalandia har omkring 100 ledige sommerjobs, mens Legoland tilbyder 450 ledige stillinger til sommer.