Forretningsudvalg: Carl Holst og direktører skal meldes til politiet

Forretningsudvalget i Region Syddanmark indstiller til regionsrådet, at man skal politianmelde Carl Holst og den tidligere direktion.

Det sker efter, at forretningsudvalget mandag formiddag har behandlet dels den endelige rapport fra Kromann Reumert om, hvorvidt Carl Holst har misbrugt regionens midler og ansatte sin valgkamp til Folketinget - og dels den kritik som Statsforvaltningen rejste fredag.

 

Her fastslog Statsforvaltningen, at Christian Ingemann Nielsen,  der var ansat i regionen som kommunikationsmedarbejder,  førte valgkamp for Carl Holst.

Regionsrådet mødes senere mandag eftermiddag.

Forretningsudvalget afspejler regionsrådet på den måde, at de samme partier er repræsenteret i forretningsudvalget, som i regionsrådet. Det må derfor ventes, at beslutningen om politianmeldelsen bliver en formalitet.

- Jeg har noteret mig, at det nu er op til politiet at sætte punktum for denne sag. De er forpligtet til at undersøge alle sider af sagen. Og uanset udfaldet af politiets undersøgelse vil jeg godt slå fast, at jeg aldrig har haft en intention om at bruge regionens ressourcer til min valgkamp, siger Carl Holst til TV SYD.