TV der bevæger dig

4-årig dreng dræbt og tre personer kvæstet ved hestevognsulykke

Politiet oplyser, at ud over den 4-årige dreng, som mistede livet ved hestevognsulykken mandag på Mandø, så er yderligere tre personer kommet lettere til skade. En tysk læge og en tysk sygeplejerske fra en anden hestevogn ydede livreddende førstehjælp ved ulykken.

Den væltede hestevogn hvor en 4-årig dreng omkom, bliver her trukket på land for nærmere tekniske undersøgelser, det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemedelelse.. Foto: Esben Kock Jensen, TV SYD

Den væltede hestevogn trækkes her på land for nærmere tekniske undersøgelser, det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemedelelse. Foto: Esben Kock Jensen, TV SYD

1 af 2

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at der var ti personer med på hestevognsturen, der væltede under formiddagens tur på nordsiden af Mandø.

Ved ulykken mistede en fire-årig udenlandsk dreng livet. Syd- og Sønderjyllands Politi vil ikke oplyse om den dræbtes nationalitet.

Umiddelbart bag den forulykkede vogn kørte en anden hestevogn, hvor der befandt sig en tysk læge og en tysk sygeplejerske, der ydede livreddende førstehjælp, ind til lægehelikopter og lægeambulance nåede frem.

Den fire-årige blev erklæret død på ulykkesstedet af en læge fra redningsberedskabet.

Yderligere to personer blev efter ulykken transporteret til sygehus med mindre skader.

En bilinspektør er i gang med at undersøge hestevognen, der blev trukket på land efter hændelsen, lige som en række vidner er blevet afhørt. 

Læs også Arrangør: Jeg vil ikke køre hestevognsture igen

Læs også Dreng dræbt i hestevognsulykke

Mest sete på tvsyd.dk