AGF og Viborg venter Esbjerg og Horsens i første nedrykningsrunde

Søndagens resultater i superligaen betyder, at AGF bliver Esbjergs modstander i første playoff-runde i nedrykningsspillet, mens AC Horsens skal møde Viborg.

Uanset hvilke resultater Esbjerg og Horsens opnår i deres kampe mandag aften, ligger det allerede nu fast, at Esbjerg fB skal møde AGF i den første playoff-runde om at undgå nedrykning fra superligaen, mens AC Horsens skal møde Viborg.

Det første opgør mod AGF kamp spilles i Esbjerg fredag, lørdag eller søndag og med returkamp i onsdag den 17. maj. Kamptidspunkterne offentliggøres mandag aften.

AGF har vundet de tre seneste kampe i gruppespillet og har været i stand til at lukke godt af defensivt. Lars Lungi Sørensen forbereder sig på en vanskelig opgave, uanset hvem modstanderen i playoff’en var blevet, og stiller to afgørende succeskriterier op for samlet at komme sejrrigt ud af de to opgør mod AGF.
- Vi skal være i stand til fysisk at tage kampen op og vinde dueller. Det bliver meget vigtigt for os. Og så skal vi finde det rigtige spændingsniveau, så vi hverken stivner eller bliver overtændte, men er i stand til at handle rationelt i forhold til opgaven og de enkelte kampsituationer, siger cheftræner Lars Lungi Sørensen på Esbjerg fBs hjemmeside.

AC Horsens skal på udebane mod Viborg i den første playoff-kamp.

- Der venter to intense opgør, hvor der vil blive givet og taget af begge hold, og vi har respekt for Viborg, men vi er ikke bange for dem. Alt kan ske i de her playoff-kampe, siger AC Horsens-manager Bo Henriksen på klubbens hjemmeside.

Mandag aften kl. 19 møder Esbjerg hjemme OB, og AC Horsens spiller også hjemme mod Randers FC i sidste runde i gruppespillet.