TV der bevæger dig

Borgerhenvendelser om kemisk lugt: Kommune og brandvæsen finder ingen årsag

Der er meldinger om en mistænkelig lugt i den østlige og nordlige del af Esbjerg, men ingen ved endnu, hvor den kommer fra.

Sydvestjysk Brandvæsen har også fået henvendelser, men kan konstatere, at der ikke er tale om en brand. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Opdatering: Kommunen og brandvæsenet finder ingen årsag til lugten og har afsluttet arbejdet.

Lige nu er der i dele af Esbjerg en mystisk lugt, som ikke normalt er til stede i bybilledet.

Borgere har ringet ind til Esbjerg Kommune for at fortælle om de mistænkelige lugtgener, som de oplever i den nordlige og østlige del af byen. 

- Beskrivelserne lyder af alt fra lugten af gummi til brændte blade, fortæller Sonja Knudsen fra Industrimiljø i Esbjerg Kommune til TV SYD.

På en Facebook-side for esbjergenserne er der også mange, der undrer sig og tilføjer flere beskrivelser til dem, som Sonja Knudsen har modtaget. Flere omtaler det som en stank af klorin, mens andre påpeger, at det lugter af brændt plastik. 

Både politiet og Brandvæsnet er orienteret, men de ved endnu ikke, hvor det stammer fra. 

Ingen årsag fundet

Sidst på eftermiddagen fortalte Niels Holm fra Sydvestjysk Brandvæsen til TV SYD, at årsagen til lugten i dele af Esbjerg ikke var fundet.

- Miljøvagten og brandvæsenet har kørt rundt i byen i 3-4 timer, men vi kan ikke finde kilden til lugten, og derfor har vi afsluttet arbejdet, siger han.

 

 

Mest sete på tvsyd.dk
Resten af Danmark