TV der bevæger dig

Borgmester har brug for ro og hvile

Borgmester Johnny Søtrup er ikke klar til at lede de årlige budgetforhandlinger. Han har stadig brug for ro og hvile efter sit hjertetilfælde.

Borgmesteren har lige fra han blev udskrevet fra Sydvestjysk Sygehus haft det mål, at han traditionen tro skulle lede de årlige budgetforhandlinger. Det bliver ikke tilfældet i år.

Efter samråd med specialisterne på Sydvestjysk Sygehus har Johnny Søtrup nu måttet erkende, at der stadig er brug for ro og hvile.

Til efterretning

Borgmester Johnny Søtrup forventer dog, at han kan genoptage arbejdet sidst på måneden.

- Lægerne har været meget kontante med deres melding om, at det vil være særdeles uklogt at genoptage arbejdet for tidligt og da slet ikke begynde med langvarige budgetforhandlinger. Det har jeg lyttet til og taget til efterretning, siger Johnny Søtrup.

Mødeleder i forhandlingsudvalget bliver i stedet Henning Ravn, som er næstformand i økonomiudvalget. Den ledige venstreplads i forhandlingsudvalget vil blive varetaget af gruppeformand Bjarne Steiner. Bjarne Steiner har stor erfaring med budgetforhandlinger fra sine mange år som medlem af økonomiudvalget i den tidligere Ribe Kommune.

Viceborgmester Jakob Lose vil fortsat være fungerende borgmester, indtil Johnny Søtrup er tilbage på rådhuset.