TV der bevæger dig

Esbjerg Energy indleder forsvaret af det danske mesterskab

Fredag aften indleder Esbjerg Energy kampene i ishockey-ligaen med et opgør hjemme i Granly Hockey Arena mod Frederikshavn White Hawks, der sammen med bl.a. Sønderjyske vil forsøge at vriste mesterskabet fra Esbjerg.

Det er fem måneder siden, Esbjerg Enegy vandt mesterskabet - nu skal det forsvares.

Det er fem måneder siden, Esbjerg Energy vandt mesterskabspokalen - nu skal den forsvares

04:34

Danske mestre fra Esbjerg klar til at forsvare titlen

1 af 3

Frederikshavn White Hawks sluttede som nummer to i sidste sæsons grundspil i Metal Ligaen, blot et enkelt point efter grundspilsvinderne fra Sønderjyske.

- Frederikshavn er et godt ishockeyhold med velkendt coach i Mario Simioni. Han søger altid for at forberede holdet godt og sikre, at alle mand arbejder hårdt. Så jeg forventer en god premierekamp mod et stærkt nordjysk mandskab, siger cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy før kampen i aften.

 

Læs også Esbjerg Energy danske mestre: Se reaktionerne her

Esbjerg Energy sikrede sig sidste sæson det første danske ishockeymesterskab siden 2004. Rødovre blev elimineret i kvartfinalerne og Sønderjyske i semifinalerne inden mesterskabet blev sikret med fire sejre mod to mod Herning.

Sønderjyske starter for første gang i tre år ikke sæsonen som regerende mestre. Det sker hjemme i SE Arena i Vojens mod Rødovre og her der dækket op til et revancheopgør.

Kim Lykkeskov (midt i billedet) glæder sig den nye sæson. Foto: Annemette Stollig. Foto: Annemette Stollig

 

Kaptajn Kim Lykkeskov ser frem til at få skudt ligaen i gang, og det gør ikke noget, at det er mod Rødovre, som trak det længste strå i sidste uges pokalkvartfinaler.

– Det kaster måske lidt ekstra benzin på bålet, at det er Rødovre, som vi møder. Det kan sikkert bruges som motivationsfaktor, men omvendt skal vi heller ikke fokusere for meget på det, så vi mister fokus og kommer ud med hovedet under armen i forsøget på at køre dem over, siger kim Lykkeskov til Sønderjyske Ishockeys hjemmeside.

Der er kampstart i både Esbjerg og Vojens kl. 19,30. Esbjergs kamp kan også følges på TV 2 Sport, ligesom TV SYD kl. 19,30 sender fra Granly Hockey Arena.

 

 

 

Mest sete på tvsyd.dk