Esbjerg fB taber i chanceorgie

Et chanceorgie af en anden verden i Farum Park sluttede med en FC Nordsjælland-sejr på 3-2 over Esbjerg.

Et hæsblæsende tempo, skiftende føringer, to straffespark og i alt fem mål blev det søndag aften til i Farum. FC Nordsjælland overkom Esbjergs comeback og sikrede en 3-2-sejr over vestjyderne.

FC Nordsjælland kan ud over den dobbelte målscorer Uffe Bech i høj grad takke målmand David Jensen for, at det blev til sejr. Han snuppede i første halvleg et straffespark fra Martin Pusic, og efter pausen hev han flere store redninger frem.

Hjemmeholdets defensiv var i det gavmilde hjørne, og det var så som så med støtten fra midtbanen. Det betød masser af plads at boltre sig på for Esbjerg-spillerne, der som i sæsonens to første kampe spillemæssigt dominerede.

Men endnu en gang havde vestjyderne mere end svært ved at omsætte spilovertaget til scoringer. Først efter en times spil fandt Martin Pusic vej til netmaskerne, da han udnyttede et perfekt indlæg fra venstre.

Så var sluserne ellers for alvor åbnet. Gæsternes offensiv så ud til at bruge målet som brændstof til yderligere angreb, og evigt farlige Jakob Ankersen bragte da også gæsterne midlertidig på sejrskurs.

FC Nordsjælland hentede altså en 3-2-sejr efter et sandt chanceorgie mod Esbjerg, der nok igen sidder med fornemmelsen af, at det burde være blevet til meget mere end et nederlag.