TV der bevæger dig

Esbjerg-målmand skifter til tjekkisk topklub

Martin Dúbravka forlader Esbjerg fB og fortsætter karrieren i den tjekkiske ligaklub, FC Slovan Liberec.

Martin Dúbravka forlader Esbjerg fB og fortsætter karrieren i den tjekkiske ligaklub, FC Slovan Liberec. Foto: Claus Fisker, Scanpix

Martin Dúbravka forlader Esbjerg fB og fortsætter karrieren i den tjekkiske ligaklub, FC Slovan Liberec.

- Martin har tjent os godt i to sæsoner som førstemålmand, og vi er glade for, at der nu er sket en afklaring af hans fremtidige klubtilhørsforhold. Da vi indgik aftalen med ham i begyndelsen af 2014, havde vi adskillige talentulde målmænd på vej, og den udvikling er fuldbyrdet med Jeppe Højbjergs gennembrud på superligaholdet, siger Esbjerg fB’s adm. direktør, Søren Poulsen.

Den 27-årige slovakiske målmand nåede at spille 76 kampe for EfB, men blev i overskud i vinterpausen, da EfB valgte at satse på Jeppe Højbjerg som fremtidig førstemålmand.

Martin Dubravka kommer til et meget ungt mandskab i Liberec, som dog i den nye sæson får en erfaren forstærkning i skikkelse af den tidligere tjekkiske landsholdsspiller og Liverpool-stjerne, angriberen Milan Baros.

Slovan Liberec spiller allerede i aften i tredje kvalifikationsrunde til Europa League, når holdet ude møder østrigske Admira Wacker, og søndag gælder det ligapremieren mod Mladá Boleslav.

Mest sete på tvsyd.dk