Esbjerg-træner: Det kræver mod at vinde i Brøndby

- Hvis man skal vinde på Brøndby Stadion, skal man have mod. Det siger Esbjerg-træner Michael Pedersen inden Brøndby-opgøret søndag aften.

 

Da Esbjerg fB senest mødte Brøndby IF på udebane i sæsonens sidste kamp i juni, havde holdet lige sikret eksistensen i superligaen, og lettelsen og frigjortheden blev omsat i en 1-0-sejr. Situationen er en anden, inden de hold mødes søndag aften, men alligevel vil EfB-cheftræner Michael Pedersen gerne have nogle af de samme egenskaber frem.

- Hvis man skal vinde på Brøndby Stadion, skal man have mod. Det er en fed kulisse, og jeg tror, spillerne glæder sig til at spille sådan en kamp. Vi har blot et nederlag i de seneste seks kampe, men vi har været for svingende, både fra kamp til kamp og i den enkelte kamp. Vi skal være mere konstante. Det handler om noget af det svære i fodbold, det mentale. Spillerne vil, og det er mere et spørgsmål om, at de i perioder ikke tør, siger Michael Pedersen tuil Esbjergs fBs hjemmeside.

Esbjerg fB kæmper fortsat med skadede profiler i alle tre kæder. Ryan Johnson Laursens seneskade i den ene hase brød op i Hobro, Robin Söder bestod ikke testen med sin forstrækning fredag, Victor Pálson har en fibersprængning, og Emil Lyng er fortsat lyskeskadet.

En opmuntring er det, at Jeppe Andersen for første gang er i truppen efter over et halvt års pause med en korsbåndsskade. Han har set fin ud under træningen længe, men savner naturligvis kampform. Michael Jakobsen er tilbage efter karantæne, og Jeppe Brinch er ny i truppen. De afløser foruden Ryan Johnson Laursen Jerry Lucena og Mark Brink.