Kronprinsen inviterer til løb - nu begynder tilmeldingen

Tilmeldingen til Kronprins Frederiks Royal Run i blandt andet Esbjerg er åben fra onsdag morgen.

Tilmeldingen til Royal Run er nu åben.

I anledning af Kronprinsens runde dag omdannes Danmarks fem største byer nemlig til én stor løbefest hele 2. pinsedag, mandag den 21. maj 2018.

Royal Run bliver den første store begivenhed i den kongelige fødselsdagsuge op til 50-årsdagen den 26. maj.

Her kan danskerne komme helt tæt på Kronprinsen og fejre fødselaren ved enten at løbe eller gå sammen med ham på to distancer: One Mile (1,609 kilometer) og 10 kilometer. Tilmeldingen foregår her.

I Esbjerg tager ruterne udgangspunkt fra Esbjerg Idrætspark på Gl. Vardevej, hvor der er start og mål - og den lange rute vil gå forbi en række af Esbjergs vartegn og kendte steder som eksempelvis Mennesket ved Havet, de 4 hvide mænd på stranden ved Sædding, havnen og den indre by.

Formand i Esbjerg Atletik & Motion, Carsten Fruergaard, har store forventninger til Royal Run:

- Vi glæder os rigtig meget til at skabe en stor løbefest i anledningen af HKH Kronprinsens 50 års fødselsdag. Vi vil på dagen skabe en uforglemmelig oplevelse for kronprinsen og alle deltagere. Vi vil vise vores by frem med nogle af de mest attraktive områder i Esbjerg, lyder det fra Carsten Fruergaard i en pressemeddelelse.

Bag Royal Run står DIF, DGI og Dansk Atletik Forbund. Royal Run arrangeres i regi af Bevæg dig for livet – Danmarks største idrætsvision, som støttes af Nordea-fonden og TrygFonden. TV 2 er mediepartner på Royal Run.

Tilmelding til 4 forskellige løb på 2 distancer