TV der bevæger dig

Politiet tjekker om ulykke i Ansager skyldes krysantemum-bombe

En 39-årig mand fra Kolding ligger på Odense Universitetshospital med forbrændinger på store dele af kroppen efter en barok fyrværkeri-ulykke i Ansager. Syd- og Sønderjyllands Politi er i gang med at undersøge om ulykken skyldes en krysantemum-bombe.

Det er Fyns Politi, der i eftermiddag er blevet opmærksom på ulykken, da Odense Universitetshospital har meddelt politiet, at den 39-årige er en af to mulige ofre for ulovlige krysantemum-bomber i Region Syddanmark.

Ulykken skete i går, nytårsaftensdag, ved 18-tiden, da den 39-årige siddende i sin bil på en vej i Ansager antænder og vil kaste noget fyrværkeri ud af sin bil - men glemmer, at ruden ikke er rullet ned.

Det brændende fyrværkeri sætter bilen i brand og inden den 39-årige slipper ud, bliver han voldsomt forbrændt.

- Vi er i gang med at undersøge den udbrændte bil og fyrværkeri-resterne for at konstatere, om det er en krysantemum-bombe. Umiddelbart vurderer jeg dog, at der er tale om mindre kraftigt fyrværkeri, da både bil og mand ville være kommet endnu alvorligere til skade, siger vagtchef Ivan Gohr Jensen hos Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Fyrværkeri sprang på forsædet i en bil ved Ølgod nord for Varde. Bilens fører indlagt med forbrændinger på kroppen. #politidk

— Sydjyllands Politi (@SjylPoliti) January 1, 2015