Se galleri: Esbjerg fB udraderer FCM

Esbjerg er klar til kvartfinalen i pokalturneringen, efter en overbevisende 3 - 0 sejr hjemme over superligaens duks FC Midtjylland. Se billeder fra kampen her.

Et reservespækket FCM-hold udfordrede fra start Esbjerg med højt pres, men en tidligt rødt kort til Francis Dickoh kostede dyrt for midtjyderne.

Efter et lille kvarters spil blev Jakob Ankersen spillet fri, og han lobbede i første omgang bolden over den fremstormende FCM-målmand, Lasse Heinze. Jakob Ankersen forfulgte bolden, og umiddelbart før målstregen fik han fejet benene væk under sig af en storsatsende Francis Dickoh. Et soleklart straffespark som Jakob Ankersen selv scorede sikkert på.

10 minutter før pausen fik Esbjerg hjælp, da Tim Sparv lavede selvmål hos FC Midtjylland.

Og efter 75 minutters spil scorede Esbjergs Mikkel Vestergaard til 3-0 med et fladt skud.

Med sejren er Esbjerg klar til pokalturneringens kvartfinale, hvor Aab venter.