Sorgens dag

De var på vej hjem fra Legoland, da ulykken skete.

Familien fra Esbjerg kørte mod syd efter en solskinsfuld dag i oplevelsesparken, og de besluttede at lægge vejen forbi Holsted for at besøge nogle venner i stationsbyen.

Men Heidi og Henrik og børnene Cecilie og Amalie nåede ikke frem, og da vennerne ringede til politiet efter at have hørt om den frygtelige ulykke på Grindstedvej, blev deres værste anelser bekræftet.

Heidi Vork blev 33 år. Henrik Guldbrandt Vork blev 37 år. Amalie Guldbrandt Vork blev seks år og Cecilie Guldbrandt Vork blev otte år, skriver JydskeVestkysten.

Esbjerg sørger, og noget tyder på, at forfærdelsen og medfølelsen er enorm. Det er en tragedie af ufatteligt omfang, der har ramt de pårørende og vennerne, kvarteret omkring Niels Lambertsensvej, hvor familien boede, og Boldesager Skole, hvor de to piger var elever.

Cecilie Guldbrandt Vork gik i 2.a, mens hendes lillesøster Amalie gik i 0.b.

Mindes på skolen

Hele Boldesager Skole vil minde pigerne onsdag 11. august, den første skoledag efter sommerferien. Fra skolens side sender man blomster til bedsteforældrene, ligesom man ærer familien ved begravelsen.

Her til morgen har skoleinspektøren den svære opgave at informere personalet i skolefritidsordningen og forsøge at forklare pigernes kammerater, hvad der er sket. Det er i forvejen umuligt for voksne at forstå.

Stilheden efter den voldsomme ulykke er knusende, og på internettet giver venner og familie til de dræbte udtryk for sorgen.

Et sted i den virtuelle verden har én tændt et lys for familien med den rørende besked: "Så uretfærdigt, at vi kun fik lov til at kende jer i så få år. I var sådan en varm og kærlig vellidt familie. Pas godt på hinanden i himlen".

Ulykken skete i lørdags, da en lettisk mand påkørte familiens bil bagfra under en overhaling. Han blev også dræbt.