Team Esbjerg indkalder Lotte Grigel til møde efter træner-konflikt

Team Esbjerg- og landsholdsspilleren Lotte Grigel har meddelt, at hun er utilfreds med samarbejdet med cheftræner Lars Frederiksen. Nu indkalder klubben hende til møde om striden.

 

Team Esbjerg-spilleren Lotte Grigel har meddelt, at hun er utilfreds med samarbejdet med cheftræner Lars Frederiksen. Hun hentede umiddelbart efter pokalkampen mod HC Odense torsdag aften sit tøj i omklædningsrummet og var ikke i bussen med holdkammeraterne på hjemturen.

Hun deltog ikke i fredagens træning, og på et møde mellem Lotte Grigel, hendes far og sportschef Thomas Hylle samme dag blev det besluttet, at hun ikke skulle indgå i truppen til ligakampen mod Team Tvis Holstebro dagen efter.

- Lotte Grigel har givet udtryk for, at hun har uoverensstemmelser med vores cheftræner. Vi vil så hurtigt som muligt efter denne uges landsholdssamling holde et møde med deltagelse af Lotte, hendes eventuelle bisidder, cheftræner Lars Frederiksen og mig om situationen, siger sportschef Thomas Hylle.

Thomas Hylle siger til TV SYD, at han forventer, at mødet kan finde sted næste mandag.

Lotte Grigel forlængede i januar sin kontrakt med Team Esbjerg, hvor hun har spillet siden barndommen med yderligere to sæsoner, så den gælder til 30. juni 2017.