Salling Group åbner ny brødterminal i Taulov

I begyndelsen af 2021 etablerer Salling Group egen brødterminal ved Taulov. Sammen med en ny terminal i Taastrup skal koncernen nu selv distribuere brød til 600 butikker.

Salling Group opretter to nye brødterminaler i Taulov ved Fredericia samt Taastrup på Sjælland.

Koncernen oplyser i en pressemeddelelse, at de i januar og februar 2021skal bruge omkring 100 nye medarbejdere indenfor lagerdrift, logistik og ledelse til de to nye brødterminaler.

Den forestående medarbejderrekruttering kommer efter beslutningen om, at de selv vil stå for al transport af brød ud til de omkring 600 butikker, der ejes af Salling Group. 

Opgaven er hidtil varetaget af blandt andet Kohberg med udgangspunkt i deres lager i Bolderslev ved Aabenraa. Her blev 39 medarbejdere opsagt i oktober. 

Ifølge logistikdirektør Nicolai Gradman ser man gerne, at de fyrede medarbejdere søger de nye stillinger, som bliver slået op i slutningen af november måned:

- Opgaven med distributionen af vores brød er altid blevet løst til perfektion. Derfor er vores håb, at nogle af de medarbejdere, som har bidraget til at løse den opgave, har lyst til at fortsætte hos os, for vi ser dem som helt oplagte kandidater.

Han siger endvidere, at de ved selv at stå for udbringning af brødet vil opnå 'betragtelige klimagevinster' i form af færre kørte kilometer på de danske veje.