5000 gamere uden internet til e-sportsevent

I Messe C i Fredericia har 5.000 gamere været uden internet det meste af fredag aften og nat.

Netparty Fyn (NPF) er et af verdens største såkaldte LAN-parties med 5.000 deltagere. Det foregår hele weekenden i Messe C i Fredericia.

Arrangøren har selv skrevet på Facebook, at der var problemer med internetforbindelsen.

Hvis man læser kommentarerne til opslaget, kan man se, at gamerne tydeligvis ikke var tilfredse med, at de ikke kunne spille online til så stor en gamerfest, som deltagerne har betalt for at være med til.

- Vi har arbejdet på højtryk hele natten for at få det op at køre, og det gør det igen her til morgen, siger pressechef Ulrik Petersen.

Han fortæller også, at der har været live sceneshow fredag aften, og at nogle spil, som for eksempel Counter Strike, er blevet spillere på servere, som ikke krævede internetadgang.

- Der har været rig mulighed for at både spille computer og blive underholdt, selvom internettet har været væk, men selvfølgelig har det ikke været en idéel situation at stå udne internet, siger Ulrik Petersen.

På Facebook er der mange deltagere, der blandt andet skriver, at de vil kræve pengene tilbage for billetter. Hvis man skal tro NPFs hjemmeside, så kommer det ikke til at ske. Her kan man nemlig læse, at der ikke gives penge tilbage for billetter, heller ikke på grund af manglende internet eller lignende.

Da TV SYD lørdag formiddag talte med NPF, kunne de ikke udtale sig om, hvorvidt refundering af billetter kan komme på tale.

- Nu er vores fokus at få resten af weekenden til at køre så godt som muligt, siger Ulrik Petersen.