TV der bevæger dig

Fredericia Teater forlanger ikke penge tilbage

DR har lukket programmet Café Hack. Selskabet bag tog betaling for besøg, og det er i mod DR's retningslinjer. Fredericia Teater betalte 93.000 kr.

Søren Møller og Fredericia Teater vil ikke forlange de 93.000 kroner tilbage, de betalte for et besøg fra Café Hack tilbage. Foto: TV SYD

Produktionsselskabet bag det populære P4-program Café Hack, har krævet penge fra flere af de steder, de har sendt fra.

Det strider i mod retningslinjerne i Danmarks Radio. Og onsdag meddelte DR så, at programmet bliver lukket øjeblikkeligt.

I 2016 betalte Fredericia Teater 93.000 kroner, for at programmet skulle lægge vejen forbi. Men de vil ikke kræve pengene tilbage.

- Vi har ikke tænkt os at forlange pengene tilbage. SK Productions burde gøre det af sig selv. Vi håber dog på at få en undskyldning, siger Søren Møller, direktør for Fredericia Teater, til TV SYD.

Vi har ikke tænkt os at forlange pengene tilbage. SK Productions burde gøre det af sig selv. Vi håber dog på at få en undskyldning

Søren Møller, direktør for Fredericia Teater.

Kattegatcenteret, der også har betalt for besøg, har en forventning om at få penge tilbage. Men det har man altså ikke tænkt sig at gøre på Fredericia Teater.

Søren Møller mener at aftalen blev lavet på falske forudsætning, da man ikke vidste, at pengene gik direkte til SK Productions. Han understreger, at det er mange penge for teatret men fortæller også, at teatret har fået god branding for pengene.

Mere kultur