TV der bevæger dig

Politiet afspærrer større område i Fredericia - politihunde og teknikere i arbejde

Område bag Ungdommens Hus i Fredericia afspærret. Massivt opbud af politi.

01:16

Politiet er torsdag talstærkt til stede i området bag Ungdommens Hus i Fredericia. Her ser du blandt andet to teknikere i blå dragter tage fotos af bevismateriale samt politihunde afsøge området. Video: Troels Sørensen, TV SYD

Til højre ses de to teknikere i blå dragter. Til venstre ses politiets biler. Foto: Troels Sørensen, TV SYD

I et buskads arbejder to af politiets teknikere i blå dragter. Foto: Troels Sørensen, TV SYD

Politiet er torsdag talstærkt til stede i området bag Ungdommens Hus i Fredericia. Foto: Troels Sørensen, TV SYD

Politiet er torsdag talstærkt til stede i området bag Ungdommens Hus i Fredericia. Foto: Troels Sørensen, TV SYD

1 af 5

Sydøstjyllands Politi er torsdag talstærkt til stede i området bag Ungdommens Hus i Fredericia, hvor adskillige patruljebiler har indfundet sig. Samtidig er området mellem Ungdommens Hus og Flydedokken spærret af.

Vagtchef Jørn Bystrup bekræfter over for TV SYD, at der er en politiaktion i gang i området omkring Flydedokken i Vester Voldgade.

- Mere kan jeg dog ikke sige for nuværende, udtaler han.

Fire politihunde afsøger området, og to af politiets teknikere iført blå dragter har i et krat puttet uidentificerede ting i poser.

Politiet fotograferer omkring og ind i et hus for enden af stien, der løber i forlængelse af Fynsgade og går helt hen til Vester Voldgade.

Læs også Politiet har lavet 35 visitationer efter skuddrab

Sydøstjyllands Politi bekræfter over for Fredericia Dagblad, at politiaktionen har forbindelse til de visitations-zoner, der blev oprettet efter skuddrabet på en 24-årig mand i Korskærparken mandag.

Politiet mistænker en mand på en sort scooter for at være gerningsmanden. Han er set flygte fra gerningsstedet umiddelbart efter skyderiet og har været efterlyst siden tirsdag.

Vi følger sagen.

Sydøstjyllands Politi indførte tirsdag disse to visitationszoner i Fredericia oven på skuddrabet af en 24-årig mand i Korskærparken.

Mest sete på tvsyd.dk