TV der bevæger dig

Butiks-ansat blev slået tre gange i ansigtet af vred kunde

En 41-årig mand fra Haderslev har overnatten i arresten, da politiet sigter ham for et overfald på en ansat i Rema 1000. Den 41-årige kan søndag forvente at blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

En 41-årig mand fra Haderslev har overnatten i arresten, da politiet sigter ham for et overfald på en ansat i Rema 1000.

Baggrunden er, at en ansat i Rema 1000 på på Sejlstensgyde i Haderslev lørdag eftermiddag blev overfaldet, da en mand slog medarbejderen  i ansigtet med tre knytnæveslag.

Tidligere på dagen havde personalet i butikken bortvist en person, og  senere mødte en af den bortvistes  bekendte, nemlig den 41-årige mand, op i butikken.

Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi fremgår det af billeder fra butikkens overvågningsudstyr, at den 41-årige slår den ansatte tre gange. Den 41-årige stak fra Rema 1000-butikken, men politiet fik hurtigt fundet frem til ham og han blev anholdt uden dramatik.

- Vi har haft ham siddende i arresten i nat og søndag formiddag skal vores  jurister vurdere, om der er grundlag for varetægtsfængsling, siger vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Den 47-årige mandlige ansatte, der blev slået i ansigtet, er blevet undersøgt på skadestuen, hvor han fik behandling for ansigts-og tandskader.

 

 

 

Mest sete på tvsyd.dk