TV der bevæger dig

Den onde straffe-ånd slog til igen

SønderjyskE vandt 1-0 over AaB. Men igen var der mareridt i støvlerne. Igen kiksede et straffespark.

Sønderjyske støvler har stadig svært ved at sætte bolden ind på straffespark.

SønderjyskEs Niels Lodberg var tilfreds efter kampen i aftes i Haderslev. Nu er der ikke længer brand i lokummet, sagde han. Nu ser det ud til, at SønderjyskE undgår nedrykning og bliver i superligaen.

Ikke helt sikker

Træner Lars Søndergaard ville ikke udtrykke sig helt så sikkert. Vi vinder nok en kamp til, før sæsonen er slut, og det bør være nok.

Før kampen forrige weekend mod OB udtrykte Lars Søndergaard nogen forundring over mange brændte straffespark, som SønderjyskE ellers bør score på. På det tidspunkt drejede det sig om fem kiksere ud af seks straffespark.

Vi er nok inde i en stime, mente han. Stimer er uforklarlige. Måske er de selvforstærkende.

Syvende afbrænder

SønderjyskEs Tommy Bechmann stod tilsyneladende midt i stimen, da han i aftes skulle sparke straffe - og ramte Aabs målmand Nicolai Larsen. Det var syvende misbrugte straffespark på stribe. En ret usædvanlig statistik.

Midt i første halvleg kom SønderjyskE alligevel foran 1-0. SønderjyskEs Johan Absalonsen erobrede bolden fra Thomas Augustinussen på midten af banen. Bolden havnede hos Lasse Vibe, der scorede med et godt skud fra kanten af feltet.

Målet var Lasse Vibes 12. sæsonmål i Superligaen, og det er ny klubrekord. Peter Sand lavede 11 mål for SønderjyskE i sæsonen 2005/06.

SønderjyskE nu har seks point ned til nedrykning-stregen før søndagens kampe, hvor andre hold har mulighed for at lægge afstand til nedrykning. Bl.a. Horsens, som møder Esbjerg på hjemmebane.

Mere sport