TV der bevæger dig

Endelig en sejr til de sønderjyske ishockey-drenge

Et truende nederlag blev vendt til en sejr på 4-3, da Sønderjyske lørdag aften mødte rivalerne fra Odense Bulldog på hjemmebanen i Vojens.

Sønderjyske vandt over Odense Bulldog lørdag på hjemmebanen i Vojens. Foto: Arkiv Foto: Jan Korsgaard/Scanpix

Sønderjyske vandt en tiltrængt sejr på 4-3 over rivalerne fra Odense - men først efter forlænget spilletid.

Jeg synes vi viser super god moral, især efter den start på kampen som vi fik. Men drengene steppede op og kom med høj intensitet og gode fysisk spil ud til især den sidste del af kampen.

Kim Lykkeskov, Holdkaptajn, Sønderjyske Ishockey 

Sejren kom i hus via hårdt arbejde og store præstationer hele holdet rundt, og drengene kan nu gå på en hårdt tiltrængt pause, med viden om at formpilen peger i den rigtige retning.

Sønderjyske’s kaptajn, Kim Lykkeskov udtaler på klubbens hjemmeside, at han er mere end tilfreds med kampens udfald og ikke mindst holdets moral, da han efter kampen kunne gøre status.:

- Fedt at kunne gå til pause med en god sejr. Jeg synes vi viser super god moral, især efter den start på kampen som vi fik. Men drengene steppede op og kom med høj intensitet og gode fysisk spil ud til især den sidste del af kampen, fortæller en træt men glad kaptajn, som nu kan se frem til et par dages velfortjent pause inden holdet samles igen.

 

 

Mere sport