To heste brændte inde ved voldsom gårdbrand

To heste indebrændte, mens fire heste blev reddet ud i tide ved voldsom gårdbrand ved Sommersted natten til tirsdag. Tre personer personer er til observation for røgforgiftning.

Det lykkedes mandskabet fra Brand & Redning Sønderjylland at redde stuehuset ved en gårdbrand i nat ved Ørsted nær Sommersted.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at to heste indebrændte, mens fire heste blev reddet ud i tide ved den voldsomme gårdbrand, som blev opdaget kort efter midnat. Tre personer er til observation for røgforgiftning.

Det var gårdens to beboere og en gæst, der opdagede ilden i stalden og slog alarm. De fik reddet fire heste ud af den flammeomspændte stald - men måtte opgive at nå ind og få de to sidste heste ud i tide. De tre personer blev derefter straks sendt på sygehuset til observation for røgforgiftning.

KLIK og se mere tv på localeyes.dk

- Da brandmandskab og politi kom til stede, var ilden så voldsom, at indsatsen blev rettet mod at redde stuehuset, hvilket lykkedes, siger vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi, tirsdag morgen til TV SYD.

Brandværnene fra Jels, Sommersted og Moltrup deltog i slukningsarbejdet. Beredskabsstyrelsen Sydjylland assisterede også med to mænd og redningskran.