TV der bevæger dig

Netto-røver fængslet - politiet leder efter medskyldige

En 20-årig mand er nu varetægtsfængslet i fire uger sigtet for et væbnet røveri mandag aften mod en Netto-forretning i Haderslev

Politiet har fra starten af efterforskningen arbejdet med, at der var flere personer om røveriet mod Netto på Lindedal i Haderslev.

Selvom han nægtede sig skyldig, blev en 20-årig mand torsdag varetægtsfængslet i fire uger i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg.

Han blev anholdt onsdag eftermiddag og sigtes for at have truet en kvindelig ansat til at udlevere et mindre kontantbeløb ved et væbnet røveri mandag aften kort før kl. 20.

Læs også Væbnet røveri mod Netto-butik

Politiet har fra starten af efterforskningen arbejdet med en teori om, at der var flere personer om røveriet mod Netto på Lindedal i Haderslev. Her tog røveren flugten fra butikken og løb til en nærliggende parkeringsplads ved en Lidl-butik, hvor en medgerningsmand ventede i en lille hvid bil.

-Jeg kan alene bekræfte, at vi nu har en person varetægtsfængslet i sagen. Da fængslingen er sket for lukkede døre, kan jeg ikke give flere oplysninger om den videre efterforskning, siger Jacob Ulvedal Andersen, leder af lokalpolitiet i Haderslev, til TV SYD.