Ny sportschef fra egne rækker i SønderjyskE

SønderjyskE har med omgående virkning ansat Hans Jørgen Haysen som ny sportschef i klubbens fodboldafdeling. Den 38-årige sønderjyde overtager posten efter Ole Nielsen, der er skiftet til Viborg FF.

Hans Jørgen Haysen har et indgående kendskab til fodboldbranchen og ikke mindst til SønderjyskE, hvor han både har været tilknyttet som superligaspiller, administrativ medarbejder og senest som cheftræner for klubbens U19-ligahold.

- Hans Jørgen Haysen kender klubbens DNA, og har stort set siden etableringen i 2004 været ansat i forskellige funktioner hos os. Han er hårdtarbejdende, målrettet og har også flair for den vigtige, administrative del af jobbet som sportschef.

Han er fodboldfagligt dygtig, hvor han med sin erfaring som spiller på øverste hylde og en træneruddannelse har et indgående kendskab til mekanismerne i dansk topfodbold, siger SønderjyskEs adm. direktør Klaus Rasmussen.

- SønderjyskE er min hjerteklub, og er den klub, der først og fremmest har haft størst betydning for mig. Det gælder både som spiller og i de efterfølgende år som medarbejder i organisationen. Jeg har efterhånden været involveret i de fleste af klubbens funktioner, og udviklingsmæssigt har det derfor også været naturligt at takke ja til den store udfordring.

Jeg er selvfølgelig meget spændt, og brænder i den grad for at komme i gang med opgaverne, siger Hans Jørgen Haysen.