TV der bevæger dig

Tre vaskeri-biler stjålet ved sygehus

Politiet modtog lørdag formiddag en usædvanlig tyveri-anmeldelse: To biler og en lastbil fra Nordjysk Regionsvaskeri er i nattens løb stjålet ved sygehuset i Haderslev.

Her på parkeringspladsen blev tre vaskeri-biler formentlig stjålet. Da Google var forbi med sin foto-vogn, var det et andet firma, som havde parkeret en anhænger på pladsen.

Tyvene er brudt ind i en virksomhed på Skallebækvej mellem fredag kl. 21 og frem til lørdag kl. 9.45, hvor bilerne var savnet, oplyser vagtchef Søren Strægaard til TV SYD.

Under indbruddet stjal tyvene nøglerne til to personbiler og en Scania lastbil. Alle køretøjerne er hvide med logoet for Nordjysk Regionsvaskeri.

Vagtchefen kunne ikke umiddelbart se, hvor bilerne holdt parkeret. Men et godt gæt er sygehusvaskeriet, som ligger i en lomme på den anden side af Skallebækvej.

De stjålne biler er to Ford C-Max med registreringsnumrene AJ 90 134 og AJ 89 281 og lastbilen er af mærket Scania med registreringsnummer BF 95 432.

Syd- og Sønderjyllands Politi er meget interesserede i at få oplysninger, om hvor bilerne er blevet af. Brug som sædvanligt telefon 1-1-4.