AC Horsens fik ørerne i midtjysk maskine

I en målrig kamp tabte AC Horsens med 5-2 til FC Midtjylland.

Horsens måtte indkassere en fodbold-ørefigen, da de på udebane tabte med 5-2 til FC Midtjylland.

Det begyndte ellers godt, da Kim Aabech bragte østjyderne foran efter kun syv minutters spil.

Men den føring holdt kun i tre minutter, hvor Gustav Wikheim udlignede til 1-1 efter assist fra Jakob Poulsen.

AC Horsens kæmpede sig tilbage, og efter 22 minutter var Kim Aabech igen involveret. Han serverede bolden for Hallur Hansson, der endnu engang bragte Horsens foran med 2-1.

Men som det var symptomatisk for halvlegen, så bølgede spillet frem og tilbage. I det 34. minut reducerede den hollandske stjernespiller Rafael van der Vaart, med sin første scoring for FC Midtjylland, til pausestillingen 2-2.

De mange mål fortsatte i anden halvleg. Men det blev desværre kun til FC Midtjylland.

Efter 54 minutter scorede Mikkel Duelund til FC Midtjylland-føring på 3-2 efter assist fra André Rømer.

Mod slutningen af kampen scorede Paul Onuachu til 4-2 i det 79. minut, inden Mikkel Duelund endnu engang nettede og sikrede sejren på 5-2 til FC Midtjylland.

Efter kampen ligger AC Horsens på ottendepladsen, mens FC Midtjylland er nummer tre.