TV der bevæger dig

AC Horsens henter gambisk forsvarsspiller

AC Horsens har tilknyttet Bubacarr Sanneh på en et-årig lejeaftale. Sanneh har senest optrådt for Real De Banjul FC i hjemlandet Gambia.

AC Horsens' nye forsvarstalent, Bubacarr Sanneh, har allerede imponeret i Gambia, hvor han står noteret for to A-landskampe og to uofficielle A-landskampe samt kampe på U20- og U23-landsholdet. Foto: AC Horsens

Den 19-årige defensivspiller Bubacarr Sanneh er hentet til AC Horsens på en et-årig lejeaftale, og klubben har sikret sig mulighed for at købe den talentfulde spiller.

-Bubacarr Sanneh er en fysisk stærk forsvarsspiller, der gennem flere sæsoner har imponeret i Gambia, og han har allerede spillet landskampe. Vi har været lidt tyndt besat i defensiven med kun fem forsvarsspillere, men nu har vi hentet en ung knægt, der vil dø med støvlerne på, og han vil på sigt komme til at spille en stor rolle i AC Horsens, siger cheftræner Bo Henriksen i en pressemeddelelse.

- Vi har fulgt Bubacarr Sanneh i en længere periode, og vi har fået rigtig gode referencer på ham. Han er en talentfuld spiller med den rette mentalitet, og vi er sikre på, at han bliver en gevinst på den lange bane, supplerer AC Horsens' adm. direktør Henrik Ravn.

Bubacarr Sanneh skal for første gang prøve kræfter med europæisk fodbold, og han glæder sig til udfordringen.

- Jeg er meget glad for skiftet til AC Horsens. Det er en klub, der er god for min udvikling som professionel fodboldspiller, ligesom Real De Banjul FC har været det indtil nu, og jeg vil yde mit bedste hver eneste dag for at blive endnu bedre, lyder det fra Bubacarr Sanneh.

 

FAKTA om Bubacarr Sanneh:

Født den: 14. november 1994
Højde: 183 cm.
Vægt: 75 kg.
Tidligere klubber: Real De Banjul FC
Landshold: To A-landskampe og to uofficielle A-landskampe samt
kampe på U20- og U23-landsholdet.

 

Fra Twitter:

Mere sport