AC Horsens lejer forsvarstalent

AC Horsens har indgået en lejeaftale med FC Midtjylland om Sonni Nattestad, der med øjeblikkelig virkning skifter til "De Gule".

Lejeaftalen løber frem til sommeren 2015, og cheftræner Bo Henriksen ser frem til samarbejdet med den talentfulde midterforsvarer. Det skriver AC Horsens i en pressemeddelelse.

- Sonni Nattestad er en ung knægt med en rigtig stor fremtid foran sig, og han vil fra dag ét konkurrere om en plads i startopstillingen, for han har alle forudsætninger for at blive en rigtig dygtig midterforsvarer. Han er dygtig med bolden og i hovedspillet, og med ham får vi endnu flere kvalificerede strenge at spille på i defensiven, fortæller Bo Henriksen i pressemeddelelsen.

Lejeaftalen vækker også glæde hos det 20-årige forsvarstalent.

-Jeg har brug for at spille kampe for at udvikle mig yderligere, og derfor har jeg valgt at spille sæsonen færdig i AC Horsens. Trænerne er gode, og jeg er ikke i tvivl om, at det bliver sjovt, så jeg glæder mig. Min ambition er at få spilletid og gøre en forskel, fortæller Sonni Nattestad, der har fået debut på det færøske A-landshold og også har U21-kampe på CV'et.