TV der bevæger dig

AC Horsens og Kim Aabech ser frem til mødet med Brøndby

AC Horsens har to point efter de første to kampe i superligaen, og klubbens nye angriber Kim Aabech tror på point for tredje kamp i træk, selvom modstanderen søndag er Brøndby.

Kim Aabech tror på point til AC Horsens for tredje kamp i træk, selvom modstanderen søndag er Brøndby. Foto: Henning Bagger, Scanpix

Brøndby Stadion danner søndag eftermiddag rammen om opgøret mellem Brøndby IF og AC Horsens.

- Kampen mod Brøndby bliver selvfølgelig vores sværeste opgave indtil videre, for de har fantastisk opbakning på deres hjemmebane, og de har fundet formen i forhold til tidligere, men vi glæder os, og jeg synes, de passer godt til os, siger Kim Aabech. 

Han er glad for skiftet fra AGF til AC Horsens fortæller han til klubbens hjemmeside, men han håber på at kunne udfolde sig endnu mere som turneringen skrider frem.

- Jeg er faldet sindssygt godt til med drengene, der har taget rigtig godt imod mig. På banen er det lidt mere defensivt end i FC Nordsjælland og AGF, og det skal jeg vænne mig til. Vi vil bygge på rent offensivt længere fremme i turneringen, og så vil jeg også bidrage med mere, siger Kim Aabech.

Kampen mod Brøndby går i gang kl. 16 og kan ses på Canal 9.

Mest sete på tvsyd.dk