Deep Purple giver koncert i Horsens

Legendariske Deep Purple giver koncert - med et tysk symfoniorkester på 47 musikere bag sig - til december i Forum Horsens, oplyser Frank Panduro, Horsens & Friend.

Deep Purple har været med siden slutningen af 60?erne. Bandet er still going strong. I den musikalske bagage befinder sig hit som ?Highway Star?, ?Smoke On The Water?, ?Speed King? og ?Hush?, og album som ?Deep Purple In Rock?, ?Fireball? og ?Machine Head? har for længst opnået status som klassikere i rock-historien.

Musikalsk stævnemøde

Torsdag den 15. december har Deep Purple så musikalsk stævnemøde i Forum Horsens med Neue Philharminie Frankfurt. Aftens er kaldt: A Night with Deep Purple and the Songs That Built Rock (En aften med Deep Purple og sangene, der skabte rocken).

Deep Purple består i dag af sangeren Ian Gillan, bassisten Roger Clover og tromme-slageren Ian Paice, som alle har været med siden starten, samt guitaristen Steve Morse (med siden 1994) og keyboardspilleren Don Airey (med siden 2001).

19. album på vej

For snart seks år siden udkom det meget roste album ?Rapture of the Deep?, som var en tilbagevenden til bandets tungere rocklyd fra 70?erne. Og guitarist Steve Morse afslørede tidligere i år, at bandet er i fuld gang med at indspille sit 19. album. En nyhed, rigtigt mange fans ser frem til med store forventninger, noterer Frank Panduro.